Ida-Marie Isaksson

Stiga Snowracer

tiga-snowracer

Där står den och väntar på kallare tider. Vita faran. Åh vad vi kommer att få dra vår biltokige son på denna. Troligtvis riktigt trögt på frosten på gräsmattan större delen av vintern som alla andra stackars snödepriverade skånebarn.

Vi beställde en Stiga Snowracer Kingsize som har en extra stor sits så att Micke kan dra både mig och Vincent, hehe.. Alternativt att man kan åka ner för backarna MED sitt barn istället för att med risk för livet springa bredvid och riskera benbrott. Hoppas nu det kommer snö. Så jäkla kul, det var så länge sedan jag åkte snowracer men jag älskade det. Vi hade en berghäll på baksidan av vårt hus där vi bodde när jag var 6-14 och där åkte vi slalomskidor och snowracer hela vintrarna. Livsfarligt men galet kul. Jag hade en Stiga även då, det är en riktig klassiker. I övrigt så har snowracern två rejäla fotbromsar så att man inte behöver släppa ratten när man bromsar och ett självupprullande dragsnöre. Ratten är gummerad för bra fäste. Den är i tåligt material (stålram och plastmedar) vilket dock medför att den är lite tung. Det finns andra och mindre modeller på snöleksaker från Stiga på Jollyroom om man är nyfiken.

I samarbete med Jollyroom, inlägget innehåller adlinks

vit-snowracer

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats