Ida-Marie Isaksson

Skincity The Beaty Calendar 2016 Edition

skincity-julkalender

skincity-beatycalendar

dsc_0271-2

skincity-adventskalender

Hallå tjejer, kolla hit! Jag fick hem denna The Beauty Calendar 2016 Edition från Skincity som ett pressutskick för ett tag sedan och bara måste visa er. En sån himla rolig och bra idé. Det är en julklander fullproppad med lyxiga produkter, ja nu snackar vi märkesprodukter, en för varje dag i december (+en bonuslucka). Jag visade den på instastories för ett jag sedan och då visste jag inte när den skulle komma ut men nu såg jag att de har släppt releasedatumet, och det är imorgon fredag 28/10.

Detta är en helt galet jobbig utmaning för mig, jag  är så sjukt dålig på att hålla mig när det gäller julkalendrar. Jag åt alltid upp hela chokladkalendern i ett nafs så det blev inte så många chokladkalendrar i min barndom. Hehe. Jag har faktiskt varit och tjuvkikat på någon lucka och ni som köper den kommer inte att bli besvikna kan jag säga, helt galet bra! Jag tror nästan att jag måste kika lite mer också, vi kommer ju att resa bort hela December och jag kan ju inte släpa med den där… Åhh jobbigt ;)!

Du hittar The Beuty Calendar 2016 på Skincity.se (imorgon då såklart)

Här hemma har det laddats för match hela dagen, viktig sån ikväll! Jag och mini hejar på plats!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats