Ida-Marie Isaksson

20-70% på allt på Miinto.se i 3 dagar (Ganni, Rodebjer, 2nd Day, Whyred, Gestuz, By Malene Birger, Stylein mm)

miinto-rea-1

Hej vänner! Nu kommer ett tips! Miinto.se har en superrea på alla sina varumärken just nu. Den pågår från 27/9 kl. 12.00 till den 30/9 kl.12.00 Massor av fint från alla de bästa varumärkena.
Miinto.se är en rätt så unik webbshop, de är ett kollektiv av mindre butiker runt om i Sverige. Produkterna skickas från respektive butik. Till skillnad får många av de andra (ofta utländska) webbshoparna, som dessvärre är med och pressar marknaden för de mindre små butiker där ute så stöttar man faktiskt de lokala butikerna, när man shoppar hos på Miinto.se. Tummen upp för det tycker jag!

Här är några av mina favoriter, den pärlvita kappan från 2nd Day har jag beställt hem. Längtar så efter att få använda den!

Maison Scotch Hatt – By Malene Birger Grinolas Väska – 2nd Day Kappa – Ganni Blommig Blus – Second Female Blus

Ganni Blommig Klänning – Ganni Spetsklänning – Vagabond Boots – Nyckelring Pälsboll – J Lindeberg Pennkjol – Whyred Byxa

– contains adlinks
Happy Shopping!a

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mer fynd från miinto.se rean

    […] Mer underbara reafynd från Miinto.se. Jag har shoppat och fick hem mina två items redan idag, sjukt snabb frakt! Du kan se dem på min instastory (@idamarieisaksson) Skorna här ovan är ett av dem och den här underbara kappan jag tipsade om här. […]

stats