Ida-Marie Isaksson

Shoemania

dsc_0940

unisa

 

Jag vill först och främst säga tack för alla varma goa kommentarer igår. Jag läser var och en och blir alldeles rörd. Ni besitter en sån omtanke och en sån varm och fin energi. Det får mig genast på bra humör och ger mig en enrgikick. TACK!

Alltså hösten är ju för härlig och jag får alltid total mani på jackor och skor. Shopping är den bästa terapin 🙂 Skulle verkligen behöva lägga band på mig men häromdagen rensade jag lite i min walkin och vips blev det plats för några nya skor. Eftersom jag ofta går i ankelkorta byxor så letar jag lite högre boots denna höst och dessa skor från Unisa föll jag för pladask (finns på Åhlens & Nilson b.la). Ser lite ut som mules menar ett högt mjukt mockaskaft.
Love love love! Och LOVE på fuskpälsen också!

First and forward. Thank you for all the nice words yesterday. It gave me such an enegykick to wanna giva back to you guys, you are such warm and giving persons!

Fall is one of my favourite seasons and I almost become maniac for shoes and outerwear. Shopping is the best therapy! I really need to stop myself but a couple days ago I got rid of a few things in my walking and suddenly there was room for a few new shoes, yey! Since I often wear pants with a shower length boots with higher shafts has been my priority. I fell head over heels for these ones! Don’t the kind of look like mules? The have the softest suede shaft. Love love love. Also LOVE the green fake fur!

Fake fur Sanne Alexandra – Bag Chanel – Shoes Unisa

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats