Ida-Marie Isaksson

Father son matching

dsc_0761

dsc_0763

dsc_0768-2

dsc_0759

Här hemma matchar vi hela familjen, det är ju så gulligt! V har samma stil som pappan. M påstår att V har både mer och snyggare kläder än honom. Haha, sant kanske. Jag får alltid övertala eller helt enkelt köpa kläder åt honom, han är så dålig på ta tag i det och att unna sig. Jag har köpt både skorna, tröjan och klockan, jeansen var jag med och provade ut. Jag gillar det dock, jag gillar även killmode! Nån som känner igen sig i sitt förhållande?

Vi har just vinkat av M som ska på derby i Malmö. Jag har varit uppe med en kille med mardrömmar inatt, så jag är himla trött och med ett bultande huvud därtill. Men med en massa kaffe brukar det mesta lösa sig, hehe! Ha en fin dag!

Matchy Matchy.. Love matching V’s outfits with ours. Not only M’s but mine as well. Its so damn cute!  M says that V has both a bigger closet and more good looking clothes than him. Maybe true hehe 🙂 I always have to pursuede hit to go get new clothes or simply buy them myself. He’s bad at getting it done and pamper himself. I bought the shoes, the sweater and the watch in this outfit, the denim I helped try out. I like it though, guy’s fashion is fun as well. Anyone recognize their relationship?

I’ve been up half night with a little guy with nightmares. So I’m pretty tired and with a darn headache as well. But nothing a little coffee won’t solve, right? Have a great day! <3

Vincent’s Outfit: Bomber Lager 157Tee H&MPants & Scarf Zara – Shoes Skohuset
Mike’s outfit: Oversized tee H&M – Pants MQ – Boots Timberland – SmartWatch Fitbit Blaze 

– contains adlinks

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bella

    Trodde det var något fel på oss för jag har klätt mannen och alla 3 barnen i alla år 🙂
    Skönt att höra att det finns fler, haha! Bomberjackan ska jag nog ta o kika på åt lillkillen. Snyggt och tummen upp för lite herrmode inne hos dig.
    Kram o ta hand om dig

  2. Marielle Winkler

    Hihi, jag känner jätte mycket igen mig i det du skriver. I princip alla kläder i Davids garderob har jag köpt. Han är också dålig på att unna sig 🙂 Det är sååå gulligt att matcha och tack för inspon, coola Timberlands står på inköpslistan inför hösten till både mannen och lilleman 🙂 Kramis

stats