Ida-Marie Isaksson

I skötrummet

dsc_0635

Här kommer en liten snapshot från vårt skötrum. Gillar de nya förvarings”påsarna” från Färg och Form och de får sätta färgkoden i rummet. Det är dags att skaffa en ny skötbädd då denna börjar bli dassig, den här mörkgrå i linne vill jag ha! Vi har överskåp i detta rum också och tack för det. Det blir mycket krimskrams man behöver när man byter blöja, gör iorning för dag och natt här inne. Jag är dock noga med att bara ha det allra nödvändigaste framme och det vi använder just för tillfället. Resten får ligga inne i skåpet. Eftersom jag kände mig lite sjuk igår så åkte termometern fram men V var det inget fel på och jag inbillade mig nog bara efter några dåliga nätter. Idag mår jag bättre!

Nu, varning! Om ni är kräsmagade eller sitter vi lunchen så ska ni kanske hoppa över det här. Vi har äntligen investerat i en riktig blöjhink. Och jag säger bara halleluja! Det är en sån med påse som försluts runt blöjan när man stänger hinken, väldigt enkelt. Jag önskar att vi hade gjort det tidigare så att vi hade sluppit alla otrevliga dofter. Hinkjävlen (excusez moi) som vi hade tidigare luktade ju döden fastän den var tom, vi köpte ny hala tiden men det var samma sak. Blöjhinken är nog det äckligaste jag vet. När de är små har man inget behov av en sån här hink utan det är när de blir lite äldre, utan att gå in på detaljer, hehe. Är iaf extremt nöjd. Luktar ingenting fastän man inte tömt på 3 dagar. Vår heter Tommee Tippee Sangenic Tec och du hittar den här (på rea 149 kr!) Refills av påsen finns här.

Hoppas ni har en finfin måndag! Nu ska jag åka iväg och träna min sjukgymnastik!

dsc_0645-2

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ylva

    Investera i en bra potta (med bra ryggstöd och insats) och börja läsa böcker där! Lovar att det inte kommer ta många dagar innan han börja sköta sina behov där 🙂 kids har ett ”fönster” då det är som lättast att få dem att sluta med blöja och det är mellan 18-30 månader, och att bara få dem bajstorra går jättejättefort. Eyra blev bajstorr vid åtta månader, och Manfred 100 %igt vid tolv månader. Det är guId I tell you, guld!

stats