Ida-Marie Isaksson

Vill du ha nya Estée Lauder Revitalizing Supreme+ ?

untitled-2 estee-lauder-revitalizing-supreme-plus

estee-lauder-revitalizing-supreme

Hyn är ofta något som kvinnor tycker är viktigt och jag är en av dem som vårdar min väldigt noggrant. Min hy är torr och ömtålig men väldigt fin när den når sin fulla potential. Den behöver massor av fukt, både inifrån och utifrån. Vackra linjer och skrattrynkor hör till att åldras och de ska man vara stolt över, men när jag har blivit äldre har jag märkt att huden inte har samma spänst och lyster som tidigare och det är något man kan förebygga om man vill.
Den senaste veckan har jag smörjt mig med denna ljuvliga skapelse från Estée Lauder morgon och kväll. En underbar rich formula med silkeslen touch som återfuktar likt inget annat jag testat. Den luktar dessutom så gott att jag har haft någon som sniffat mig lite extra i nacken varje kväll.

”Öppna upp för din huds ungdomliga potential och upplev hur den får förnyad spänst, lyster och strålande vitalitet.”

Det är Estée Lauders senaste stolthet Revitalizing Supreme +. RevitaKey som baseras på Moringaextrakt som uppmuntrar hudens naturliga förmåga att boosta collagen- & elastinproduktionen. Huden blir synligt tightare samtidigt som densiteten och elasticiteten i huden ökar signifikant. Den passar alla hudtyper och är lämplig som både natt- och dagkräm.
Här kan ni läsa mer om den.

Och vet ni vad? Jag har en överraskning till er. Jag har två burkar Revitalizing Supreme+ som jag ska ge bort till er! (Värde ca 995 kr st)
Allt ni behöver göra är dela med er av vad som ger din hud sin fulla potential. 

Tävling avslutad

GRATTIS VERONICA & TERESIA!

Min hud strålar och når sin fulla potential när jag har sovit gott, druckit mycket vatten och är med vänner som får mig att le.

Jag utser vinnaren om en vecka! Lycka till!
 estee-lauder-revitalizing-supreme
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Min hy mår helt klart bäst av god sömn! Men som småbarnsmamma har man tyvärr inte fått sova en hel natt ostört på 1 år. Skulle verkligen behöva något som fräschar upp mig och hjälper mitt trötta ansikte ???❤️

 2. Melisa

  Bäst mår min hud när jag sover. Att sova i samma säng och så nära min man och min nyfödda son gör mig totalt avkopplad, det är då jag njuter och min hud kan andas och återhämtas av all vardagsstress..

 3. Veronica

  Jag är född med en riktigt torr hy. Höst och vinter krävs det att jag återfuktar både morgon och kväll med dag respektive nattcreme. Förutom det så måste vår luftfuktare vara på hemma. Det hjälper min hy enormt mycket. Till sist så behöver min hy vila från smink emellanåt så vissa helger kör jag sminkfria.

  Tack för en bra blogg!

 4. Malin S

  Mina topp tre tips för frisk hy är…
  … H20! Både invärtes och utvärtes. precis som du säger räcker det att tvätta sig med ljummet vatten på morgonen om du rengjort din hy ordentligt kvällen innan. Drick mer vatten än du tror du behöver, det gör underverk för din hy och din hälsa i helhet.
  … SPF! Solen är den största banditen. Hög spf, anpassad för ansikte, på sommaren och dagkräm foundation med spf på vintern.
  … Kaffeskrubb! En gång i veckan skrubbar jag kroppen med världens bästa och billigaste blandning – kaffe och valfri olja. Lenare hy får man leta efter!

 5. Anna

  Min hud når sin fulla potential och är sitt vackraste jag när jag vistas mycket ute i friska luften, får tillräckligt med sömn och dricker mycket vatten. Och pussas och gosar med min lilla dotter såklart. Vore underbart att vinna! Är gravid och min hud har förändrats en hel del. Skulle verkligen ha glädje av en fuktgivande och näringsrik hudcrème nu till hösten. Kram

 6. Cecilia Fransson

  Vilken härlig hösttävling!
  Nu till hösten är jag för de nästa torr i hyn. Jag har en väldigt bra återfuktande kräm jag använder på natten och ibland lyxar jag till de med hemma spa med ljus, avslappnande musik och ansiktsmask från bodyshop. På dagen dricker jag mycket citronvatten. Och om solen är framme känns min hud bättre efter en dag.

 7. Helene

  Det var inte förrän förrän i början av året, det år jag fyllde 25 (!) som jag insåg att jag inte behöver gömma min rosiga hy bakom flera lager smink utan att den FAKTISKT är som allra finast och bäst helt naturell. Att kunna gå ut och känna sig fräsch som mig själv är det bästa jag gjort, och min hy tackar mig varje dag då den bara blir finare och mer levande. Så att låta min hy få vara sig själv är mitt tips att få den att nå sin fulla potential!

 8. Malin

  Min hy mår som bäst av riktigt återfuktande produkter, bra sömn och vara ute i solen.

  Har aldrig testat dom här produkterna, men dom ser lyxig ut ☺️

 9. Teresia Nilsson

  Wow vilken chans. Nu hoppas jag på en ängels lycka. ????. Jag har en hy som denna årstid mår skit ?. Önskar att jag hade råd att kosta på mig en härlig cream, men efter 2 år som sjukskriven Ida så finns inte många ören kvar till mig själv. Barnen i första hand. Och det är väl inte så noga hur man ser ut på ”vischan” i Svedja. Men man kan alltid drömma och hoppas. Kram på dig ? Ida ?

 10. Anna Grafström

  Min hud får sin fulla potential när jag har sovit bra, druckit mycket vatten och får vakna av min egen solstråle Julius 2 år, tvättat ansiktet och smort in mig med en bra återfuktande kräm.

 11. Emilia

  Nu till hösten med kallare väder så älskar jag produkter med mycket fukt i. Unnar mig hemmaspa med peeling och fuktmask. Tänder ljus och myser med dem som betyder mest!
  En promenad i friska luften gör också underverk för hyn!

 12. Therese

  Min hy mår som allra bäst efter ett par veckors semester när jag bara tagit det lugnt och inte stressat, ätit massor med god frukt och bär och skrattat mycket med nära och kära.

 13. Vicki

  Min hud är som bäst när jag skämmer bort den som mest. Goa mjuka härliga krämer, riviga och renande peelings, dricker mycket vatten och uppiggande promenader i friska luften. Då får jag ett härligt glow!

 14. KatarinaT

  Min hy mår som bäst när jag är nogrann med rengörningen morgon & kväll och får i mig d-vitamin. Hur trött jag än är på kvällen så ser jag alltid till att tvätta bort sminket 🙂

 15. Agnes

  Vilken rolig tävling!
  Min hy mår som bäst på sommaren då det inte är allt för torr luft och man inte har något smink. Hellst efter att jag bastat och badat i havet och sedan återfuktar med en härlig creme!

 16. Emma

  Min hud mår som bäst när jag använder ansiktsvatten och ger den lite extra tid. Tyvärr får den inte altid tiden den behöver med en liten bebis hemma, men försöker iaf.

 17. Emma

  Vitamin B5 är min hemlighet och har gett min hy en extra boost. Mina två små döttrar ger mig skrattrynkor medan det härliga höstvädret ger min hy energi. Estee Lauders nya fuktkräm kommer ge mig den fukt min hy saknar!

 18. Carro W

  Min hy mår allra bäst när jag inte stressar, äter en varierad och regelbunden kost, motionerar, boostar med peeling, ansiktsmask, serum och fuktkräm och kommer ihåg att dricka minst 1,5 lit vatten varje dag…
  Men ärligt talat, som en heltidsarbetande småbarnsmamma (samt tre tonåringar) så är det inte alltid man lever som man lär. Därför hoppas jag nu få lite hjälp på traven av en riktigt bra fuktkräm ??!

 19. Denise

  Min hy mår som bäst när jag är helt ledig från jobb och skola, och får vara på landet med mina två barn och andas frisk luft:) (ännu bättre blir det när barnen också sover hela nätterna, händer inte allt för ofta;))

 20. Charlotta Carlbom

  Hej Ida!
  Vilken fantastisk tävling!

  När jag är i som mest balans i mig själv lyser min hud lite extra. Att inte bara äta, sova och dricka bra utan att ha livet i övrigt i balans utan stress i sin vardag. Och en boost från denna produkt skulle ge huden extra hjälp på vägen i höstmörkret!

 21. Isabell

  Min hy når sin bästa potential, som många andra av sömn, vatten och motion. Även av bra vårdnad som att tvätta ansiktet ordentligt och sedan smörja in huden. Då jag för tillfället brytit ena armen kan jag inte ta hand om mitt ansikte och min hy som jag brukar. Detta då det är svårt att tvätta och ta hand om huden som man bör. Hoppas därför på att lyxa till vardagen lite i den för tillfället begränsade situationen.

 22. Sandra

  Min hud är som finast när jag tränat ordentligt och fått min skönhetssömn. Jag mår också så himla bra när jag får skratta med mina vänner.

 23. Ida

  Näringsrik kost under vardagarna, kontinuerlig träning, sminkfritt ansikte innan läggdags och såklart; bra hudvårdsprodukter, vilken mitt ansikte tackar och tar emot i hopp om att ge den sin fulla potential! 🙂

 24. Hanna Magnusson

  Hej Ida-Marie!

  Min hy mår som bäst när jag har rutin på sömnen, får vara ute i friska luften, badar ångbad ibland, och kanske framförallt, när jag är gravid, som nu! Mitt första barn förväntas om 5 v och bättre hy var en glad överraskning 🙂 Den här produkten skulle kunna hjälpa mig vidare på denna goda bana!

 25. Bella

  Vad kul att få chansen till en vinst! Strålande hud det får man när man känner sig vacker. Att få små ömhetsbevis från mannen och ovillkorlig kärlek från barnen stora som små. Då strålar vilken hy som helst!
  Men jag skulle ju inte tacka nej till lite mer sniff i nacken med denna fina kräm 🙂

 26. Carro

  Min hud strålar och mår som bäst när jag är i balans, när jag mår bra inifrån och vistas mycket utomhus i friska luften! Och såklart dricker massor med citron o persiljevatten? Kram

 27. Natalie Wiberg

  Hej Ida-Marie!
  Min hy är som vackrast när jag lägger tid på den. När jag tar bort min smink varje kväll och återfuktar huden. Den mår även som bäst när jag har en mindre stressfylld period och även tänker på att dricka vatten. Min hy mår som bäst på sommaren, så på vintern får jag tänka lite extra på att ta hand om min hy, och återigen, återfukta!
  Kram

 28. Emma

  Hej Ida! Kul med tävling 🙂
  Min hy mår som bäst utav solen (med bra solskydd givetvis) färska jordgubbar, hallon och blåbär är också en hemlighet. Grönt te och mycket vatten med gurka i är återfuktande och även gott 🙂

  Jag tycker även att huden (och jag) kan må bra av en liten chokladkaka ibland också 😉

  Kram

 29. Therése

  Fina Ida-Marie!
  Min hud mår som bäst när jag sover ordentligt (minst 8 h), dricker mycket vatten och motionerar ute i frisk luft och låter huden vila från smink. Pumpafrön på salladen och lite extra tillskott av vetegräs (maxat med zink & magnesium) i morgon-smoothien är heller aldrig fel!

 30. Lovisa M

  Hej Ida! Jag jobbar som sjuksköterska i Umeå och som många vet är sjukhusluft inte den bästa. För att min hud ska nå sin fulla potential är jag noga med rengöring, sover ordentligt, undviker stress (så gott som det går som sjuksköterska! ?), använder fuktkräm, undviker alkohol och dåliga matvanor. Försöker även tänka på att använda produkter som är skonsamma och bra för miljön.

  Ha en bra dag, mvh Lovisa

 31. Rebecca

  Åh vilken bra tävling, det vore så roligt att vinna! 🙂
  Min hy når sin fulla potential när jag har sovit bra, varit ute i den norrländska naturen och lagt en C-vitaminrik ansiktsmask. Att ta hand om min hy har blivit väldigt viktigt för mig eftersom jag hade mycket problem med den när jag var yngre.

 32. Eva

  Min hud speglar hur mitt inre jag mår! Mitt inre jag mår som bäst när jag sovit bra och när jag och min vilda treåring gjort nåt roligt ihop, och då strålar min hud som bäst:) sen så hjälper en bra kräm till också, speciellt nu när jag är över 30 år.

 33. Sofi

  Min hud strålar som mest när jag har fått frisk skogs luft druckit vatten sovit gott o har fått peela huden och lagt på en härligt lyxig ansiktscreme✨

 34. Anna

  Som ensamstående mamma med en tremånaders bebis som inte sover så mkt borde jag snarare vara ett levande exempel på faktorer som ger dålig hy. Men jag inbillar mig att de dagar som jag äter och dricker ordentligt och är ute i friska luften och promenerar med min lilla son så känns det som att hyn har mer lyster på kvällen. Plus i kanten att bebis sover bättre av den friska luften också 🙂 Är noggrann med rengöring också och försöker få ge ansiktet massage när jag tvättar av mig!

 35. Emilie

  När jag får umgås med min lilla familj jag älskar över allt annat strålar jag som bäst!!! Skulle verkligen bli glad, produktälskare som jag är att få testa denna guldkräm…kram

 36. Emma

  Vilken härlig tävling 🙂

  Min hy mår helt klart bäst när den får D-vitamin i mängder.
  Sommaren är absolut min ”prime time”

  Kram kram

 37. Gabriella

  Smoothies och gröna juicer med massa härligheter som spenat, ingefära, persilja, ananas och så vidare! Även att dricka mer vatten, motionera och få frisk luft 🙂
  Sen såklart att sköta om huden med bra ansiktsprodukter och gärna använda en mild enzympeeling dagligen 🙂

 38. Christine Gunnarsson

  Oh, så lyxig den ser ut! Hade behövt den ungefär nu på en gång. Min hy mår nämligen bra av mina barns händer på mina kinder, min mans kyss på min panna och kungligt omhändertagande utan stress. Tyvärr är jag inne i en intensiv jobbperiod nu och får inte alls tillräckligt av något av ovanstående (tror du kan känna igen dig där) .
  Kram till dig och tack för en bra blogg!

 39. Karin Nordin

  Nu kommer det kanske ett lite chockerande svar….Min hy strålar som mest efter sex! För att uttrycka det lite mer vackert. Efter att ha älskat med min man och jag känner mig avslappnad, euforisk, vacker och lycklig då (ni vet det där toabesöket en stund efteråt) kan jag se att mitt ansikte strålar och har lyster!

  Hoppas mitt svar inte anses som för magstarkt! 😉

  Karin

 40. Josefin

  Just nu skulle jag behöva alla mirakelkurar i världen för att få en bättre hy. Har allegibesvär som yppar sig i ansikte, är gravid och är småbarnsmamma. Dålig kombo när man ska se pigg och fräsch ut haha.
  Men i vanliga fall, så brukar min hy må bäst av vatten, glädje och sol faktiskt. Min hy är alltid som bäst på sommaren =)

 41. Klara

  Vilken härlig tävling! Min hy är också väldigt torr så behöver mycket återfuktning. Jag är även nu i slutet av min andra graviditet så behöver så mycket lyster man kan få, haha. Detta försöker jag uppnå genom att dricka mycket vatten, äta bra mat och svettas under träningen. Jag får även extra glow av att umgås med min kära son och sambo. Men jag vet hur första tiden med liten bebis innebär så då skulle inte dessa krämer vara helt fel för en sliten mamma. Med vänlig hälsning, Klara

 42. Julia

  Hej Ida!
  Min hud mår som allra bäst när jag under en längre tid ätit näringsrik mat, sovit bra, stressat lite och gjort mina vardagliga hudrutiner. Jag har märkt att skippar jag ansiktsvattnet efter tvätt ett tag, märker jag väldigt stor skillnad på min huds lyster. Peeling minst en gång i veckan är ett måste 🙂
  Älskar din blogg! Så inspirerande!

 43. Malin

  Min hy når sin fulla potential när jag har sovit gott, vårdat den med goda produkter och bra utförda behandlingar. Ett tips är är att äta mycket omega 3, innehåller bra fetter som ger din hy fukt från insidan!

 44. Linda

  Vilken rolig tävling!
  Min hy är nästan alltid problematisk och jag har aldrig upplevt en ren felfri hy. Jag har testat så många olika produkter men ingen som hjälpt helt, så min jakt på det som min hy mår bäst av forsätter. Tänk om denna produkt skulle vara just den krämen som ger min hy sin fulla potential!

 45. Cecilia

  Åh! Detta hade vart den perfekta återfuktaren för mig efter alla långa stressiga dagar på ett minst sagt ”torrt” sjukhus ☺️

  Min hud mår som bäst och når sin fulla potential efter en harmonisk dag i skogen, helst när det är fuktigt och duggar! Den mår också som bäst efter en helkväll med mina bästa vänner som ofta inkluderar skrattfest så att magmusklerna ömmar dagen efter ? Sen strålar den som bäst när min underbara sambo öppnar sin famn som är full av kärlek!

 46. Anna

  Min hy strålar efter ett pass i stallet! =) Blir varm och får upp pulsen efter ett dressyrpass med min häst, efter allt stallarbete då man bara fokuserat på hästen och sysslorna. Man lever i nuet och är avslappnad. Har alltid strålande hy när jag kommer från stallet. Men jag behöver även BRA hudvårdsrutiner, god sömn och kost och att inte oroa mig så mycket. Hade gärna provat denna lyxiga crème! =)

 47. Heléne

  Jag grundar inifrån genom att äta havtornskapslar, vårdar utifrån med Paula’s choice serien, gör allt för att ofta ha roligt och omge mig av härliga människor. Naturligtvis unna mig ett glas ibland, kanske bara för att…?? Tack för en bra blogg!

 48. Katarina

  Vilken fin tävling. Brukar inte vinna bra saker.
  Min hy mår som allra bäst förutom det vardagliga lagom mycket sömn, inte för mycket stress och sött. När jag drycker vatten och sköna promenader ute i det friska luften gör den lagom rosig. Jag tror att denna hudvårdskräm skulle passa bra för min hy som har passerat 30 års strecket.

 49. Susanne

  Hej! Vill börja med att säga att din blogg är superhärlig, alltid roligt att kika in här!

  För att ge min hy kärlek och omtanke vårdar jag den genom att tänka på vad jag äter, den strålar som mest när magen är i balans ?. Dricker nästan bara vatten och då jag bor på landet går jag dagliga promenader vilket är uppfriskande för kropp och knopp! Sist men inte minst sköljer jag alltid ansikte med kallt vatten morgon och kväll.
  Tror på att om insidan ”mår bra” speglas det ut på utsidan!
  Må så gott!

 50. Ida

  Min hy mår som bäst när jag använder vårdande cremer och rengöring. Så fort jag slarvar och skippar att rengöra och återfukta huden känns den torr och glåmig på en gång. Bra med sömn och att inte stressa så mkt bidrar såklart också till att min hud mår bättre:)

  Har aldrig provat Estee lauders hudvårdsprodukter men skulle hemskt gärna vilja testa! Håller tummar och tår att jag är en av vinnarna!

  Kram!

 51. Lina Å

  Mina bästa tips är rikligt med c-vitamin (citrus, kiwi eller broccoli varje dag!), träna utomhus och vila ansiktet från smink då samt hålla sig undan alkoholen! Hur gott det än må vara med ett glas vin så syns det ändå dagen efter!

 52. Malin

  Min hy strålar som mest när jag äter bra, använder bra produkter och får resa mycket för då är jag som lyckligast.

  Men just nu känns den extremt sliten när höstvädret börjar komma och mycket jobb, därför skulle den må bra av dessa krämer.

 53. Ida

  Min hud är som finast när jag har fått vila, återfuktats ordentligt, andats frisk luft, svettats ordentligt och ätit mat som är bra för mig. Att få kramas och skratta med människor som gör mig lycklig bidrar även det till extra lyster och energi!

 54. Anna A

  Oj så lyxig den såg ut jämfört med alla produkter som är helt vita i färgen, denna såg nästan god ut haha ?
  Jag försöker se mina hudvårdsrutiner som något roligt och inte bara något man ”måste” göra. Det är så lätt att bortprioritera och hoppa över vissa delar i all vardagsstress, tyvärr! Näringsrik mat, god sömn, motion, mycket vatten och att låta huden vila från makeup då och då, det är sånt som är viktigt för att min hy ska kännas bra, men det är när jag känner mig genuint lycklig som den strålar lite extra! ✨ Kram och tack för härlig blogg, fin söndag till er!

 55. Louise

  Vilken rolig tävling!! Hade vart så kul att vinna!
  Min hud mår som bäst och når sin fulla potential när jag inte klämmer, dricker mycket vatten, vistas utomhus och ”motionerar” med min man?

stats