Ida-Marie Isaksson

Pärlor i HelsingörTvå härliga dagar med riktig semesterkänsla har vi haft. Idag har vi varit i Helsingör och strosat runt. Jag köpte billiga blommor och fikonträd. Dessutom hittade jag en underbar barnbutik (Lille Bambini) med bra utbud på MarMar, Soft Gallery mm. Något jag verkligen saknar i Helsingborg. Om ni besöker Helsingör så måste ni köpa glass i gränden vid blomtorget. Magiskt gott, de tar bara kontanter (SEK, DKK & euro)  

Igår tog vi en sväng ner till strandpromenaden och åt middag med Martin. Underbarkväll, Helsingborg år en härlig sommarstad!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marina

    Hej! Barnklädesbutiken jag skrev om ligger precis innan du går upp i gränden till glassen, sväng vänster, så ligger butiken bara 20-30 meter fram, alltså precis bakom blomstertorget! Där finns många fina Danska klädesmärken

stats