Ida-Marie Isaksson

Khaki jumpsuit

sanne-alexandra-jumpsuit

DSC_0169-4

DSC_0170

DSC_0174-2

Denna fina jumpsuit är ny i garderoben. När det är varmt och skönt så finns det nästan inget så är så skönt och samtidigt snyggt som jumpsuits. De är också väldigt lätta att dressa upp och ner med ett par klackar eller accessoarer, eller som i igår då jag lufsade runt i mina birkens och helt au naturell.

– – –

God morgon på er vänner! Nu verkar det där toppvädret ha dragit förbi för den här gången. Välkommen tillbaka mycket snart! Farmor och farfar har tagit en cykeltur med V till någon lekpark och jag har lite härlig egentid här hemma. I eftermiddag blir det nog en tur till Väla Centrum och kanske lite shopping om vi har tur 🙂

Jumpsuit Sanne Alexandra – Shoes Birkenstock

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats