Ida-Marie Isaksson

NG Baby Mood

grey-linen-ng-baby

gray-linen-bedding

God morgon ljuvliga måndag. Jag har en något kvittrande stämma för att detta är den andra hela natten + sovmorgonsdagen jag fått på rad. Halleluja för farmor och farfar. De är nu ute på en cykeltur i Pålsjöskog och ska äta glass och jag påtar på här hemma.

I Fredags bytte jag sängkläder och det blev helt nya från NG Baby Mood som jag har i snart alla färger. Denna nya ljusgråa färg är ju bara helt perfekt. Linne är verkligen det bästa nu när det är så varmt. Det andas så bra så det känns aldrig varmt eller klibbigt utan bara svalt och skönt mot kroppen. En riktigt bra investering.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Hej! Läser din blogg nästan varje dag, den är väldigt mysig 🙂 tänkte höra vad du kör för underlakan till påslakanseten i linne, har också köpt men tänkte inte på att lakan vore skönt att ha i samma material hehe ha en skön dag!

stats