Ida-Marie Isaksson

Tips för mjuk och återfuktad hud!

raposdine-sockerskrubb

Jag har använt den svenska ekologiska hudvårdsmärket Raposdine till mitt ansikte i ungefär ett halvår nu och är mer än nöjd. Så det senaste inköpet blev dessa! Nu är ju solen här och det är lätt att man blir torr, att man flagnar eller att man helt enkelt behöver vårda huden lite extra. Jag behöver smörja mig varje kväll för att inte bli torr. Jag är ju en sucker för body oil och helst ska det vara ekologiskt för jag tycker att de går in i huden mycket bättre och stannar där. Bra kroppspeeling är också svårt att hitta, jag vill att de ska ha många korn och sockerskrub är min favorit. Jag brukar köpa den från Rituals, men nu har jag en ny favorit!

Du hittar Rapsodine här -> Rapsodine

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats