Ida-Marie Isaksson

Patio chill

DSC_0091

DSC_0115-3

DSC_0119

Efter en massa spring, fotboll, lek i poolen och gräsklippning med sin nya gräsklippare så tog vi en fruktstund i skuggan med lite babblarna på telefonen. Välbehövligt tyckte vi båda! Jag har lagut ut en filt och ett gäng mysiga kuddar och V älskar att sitta där och vila emellan varven. Det ser och är väldigt skönt ut!

Underbara dagar hörrni, så varmt och gott! Grannarna lite längre ner på gatan hade rensat förrådet och kom förbi med några roliga leksaker till V så vi har verkligen haft en rolig eftermiddag. En av dem var en stor fotboll boll som sprutade vatten, ungefär som en vattenspridare. Så den har vi kutat genom ett hundratal gånger, det är sommar det. Tack för underbara grannar!

Nu ska vi byta sängkläder och tvätta några maskiner, sånt man INTE vill göra om dagarna när det är fint väder! Imorn kommer M’s föräldrar ner och stannar en vecka, härligt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats