Ida-Marie Isaksson

New favourites

DSC_0188-3

DSC_0202

Igår blev det en liten shoppingtur och jag hittade bland annat en bombarjacka i en perfekt vinröd färg, du hittar den här. Kommer att bo i den och i min armygröna jacka som jag köpte i Grekland i sommar höst. Ett par sommarjeans från Denim Hunter och en Nude klocka från danska Black Color tillhör också de senaste favoriterna.

Igår såg vi sista avsnittet av senaste säsongen Game of Thrones och shit vad bra den har varit. Hur ska man kunna vänta till nästa nu då? Vad ska man göra tills dess? Idag har vi iaf planer då våra vänner från Göteborg, Tom och Signe, kommer och hälsar på. Vi bodde tillsammans i Aten så det är alltid så kul att ses och minnas tillbaka på den tiden. Ha en fin dag så ses vi lite senare, ni ska få titta in i Vincents rum tänkte jag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Kan du inte skriva ett inlägg om er tid i Grekland och hur det var att bo där 🙂 är fruktansvärt nyfiken på hur ni bodde där

stats