Ida-Marie Isaksson

peonies

DSC_0011-2

DSC_0021-2

Vem gillar inte pioner? Denna lilla fluffboll som är så vacker i varje skede av sin förvandling från en liten knopp till fullt utslagen blomma. Enkel och helt perfekt precis som den är i en vas mitt på bordet.
Blomkärlek deluxe!

Hej på er! Vilken start på dagen. Vi är lediga hela familjen och jag fick en sovmorgon som heter duga efter att ha varit upp med V och sedan ha svårt att somna inatt. Min man är bara världen bästa.  Idag öser regnet ner i Mariastaden och vi ska åka iväg och hitta på nått skoj tillsammans utanför vår mysiga lilla bullerby-bubbla hemma.
Vincent fick mässlingsvaccinet för en vecka sedan och nu har små prickar dykt upp i nacken. Nacken är också det stället där han har haft lite värmeksem, så jag är lite osäker på vad det är. Någon som minns exakt hur era barns prickar efter mässlingsvaccinet såg ut? Upphöjda eller jämna? Någon blåsa eller prick på dem? Hur länge höll det i sig?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Hej, min dotter fick inga utslag gällande mässlingen men fick lite feber efter några dagar. Dock var jag till läkaren med anledning av att hon fått prickar (bland annat i nacken) och det berodde på att hon badat extra mycket och var lite fler i huden så fick miniderm utskrivet att smörja morgon och kväll samt efter bad. Gav fint resultat på en gång! Tips! Kanske är det sådana utslag han fått lille V.

stats