Ida-Marie Isaksson

nattlampa och förvaring

zazu-nattlampa

nattlampa-uggla

DSC_0013-2

lego-forvaring

Vincents rum är i ständig förändring och jag får inte nog av gullig barnrumsinredning! Senaste tillskotten är denna fina uggla som heter Zazu Lou. Det är nattlampa med så många bra finesser, som tex dimmer så att den både kan användas som läslampa och nattlampa. Den har även timer och röstsensor (som man kan använda om man vill) så att den tänds automatiskt vid ljud. Vincent vaknar ofta på natten och är ledsen så en nattlampa känns som ett måste för att han inte ska känna sig otrygg. Förvaring kan man inte få för mycket av heller så det blev några LEGO-lådor det är det inte helt otippat ligger duplo. Dem hittar du på jollyroom.se

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats