Ida-Marie Isaksson

han heter Klara

ng-baby-linne-4

Regnet har öst ner idag men vi har haft det bra inomhus och hängt med våra goa vänner. Solen kikade fram en stund och då blev den en promenad runt kvarteret, jobbade på att få hit Tom och Signe, hehe!
V hade storshow och visade alla sina skillz. Idag när vi hämtade V på förskolan så skulle som vanligt skulle fråga vad alla hette, då frågade vi även vad han hette och då sa han KLARA högt och tydligt, haha. Roligt! Annars är det oftast något som låter som Didde som gäller.

Nu ska jag krypa ner i soffan och försöka hålla mig vaken till någon serie. Sedan ska jag krypa ner i sängen. Jag såg förresten att de underbara bäddseten i linne från NG Baby skulle komma ut i två nya färger, ljusgrå och blå. BIG CRAVING på dem! (Du hittar dem på sleepo.se, juniorstorlek är vuxenstorlek)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats