Ida-Marie Isaksson

Suede pants

sanne-alexandra-suede-pants

DSC_0124

DSC_0115-2

DSC_0126

DSC_0138-3

DSC_0143-2

Älskar färgkombon svart och nude/beige, det känns så stilrent och snyggt. Jag känner att jag behöver en väska i tanned eller nude färg väldigt mycket just nu. Här har ni förresten nya favoritbyxorna just nu från Sanne Alexandra, jag har dem i grått också! Perfekt nu när det har varit lite svalare dagar.

Hela förmiddagen har spenderats  kontoret med näsan i jobb. Inför sommaren brukar socialamedievärlden stagnera lite och mailen brukar lugna sig men konstigt nog så har jag massor att göra och det dyker in roliga förfrågningar var och varannan dag. Det är så himla kul och jag känner mig peppad. Nu ska jag snart lägga tangentbordet åt sidan och hämta lilleman på förskolan, sedan ska vi ut och leka i trädgården lite.

Tee H&M – Pants Sanne Alexandra  – Shoes Nelly.com (50% rea!) – Bag Chanel – Eyewear Rayban – SmartWatch Fitbit Blaze

(Psst, rabattkoden jag gav ett tidigare är giltig tom 15/7, ”Ida-marie20” ger 20% på hela Sannealexandrashop.com)

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Katarina

  Hej igen av nån konstig anledning kunde jag inte skriva hela meddelandet men tänkte säga att de har en hel de lookalike av de välkända märkerna på väskor så som Givenchy, Chanel som du har Boy Bag Chloe mm 🙂 i skinn/ läder till betydligt billigare pris. Tänkte ifall du känner till de? 🙂
  Kram på dig fina Ida önskar dig en trevlig dag ♥♥

 2. Katarina

  Så vacker du är Ida Marie du klär ju i allt 🙂 ♥♥
  Tänkte fråga så fina naglar du har menar även de på tårna är det bara vitt nagellack du använder eller är gelé?

  Har du hört talas om en hemsida som heter chiquelle.com? De har en del olika väskor och även i nude färg? Man kan väl säga att de har en del lookalike av de välkä

stats