Ida-Marie Isaksson

washologi

washologi-3

Den där tvätthögen tar visst aldrig slut när man har barn, ett stort hus och övernattnings gäster titt som tätt. Det gäller att inte ligga på latsidan. Igår gjorde jag iaf min favorit bland alla tvättsysslor, nämligen att byta sängkläder i hela huset. Finns det något härligare än att krypa ner i nytvättade, friskt doftande sängkläder? Jag använder Washologis mjukmedel, de doftar helt underbart, är ekologiska och lämnar tyget helt magiskt mjukt. Min favoritdoft är lavendel. För de allra minsta finns det nu också ett milt och parfymfritt alternativ, hur bra?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats