Ida-Marie Isaksson

Sommarpresent!

stoy-sparkcykel

stoy-cykel

 

Hur söt är inte V’s nya fina Stoy sparkcykel från lekmer.se. För några dagar sedan fyllde vår inte så lilla kotte 1,5 år och eftersom det dessutom var midsommar så tyckte vi att han kunde få en liten ”sommarpresent”. Eftersom han fyller år på vintern och dessutom så nära julafton så kan han gott ha presenterna lite fördelade!  Jag har hört mycket gott om dessa cyklar. Bland annat att de är bra för balansen och att barnen kanske lär sig cykla lite snabbare. Det återstår att se!

Hörrni, om man går in på lekmer.se så ser jag att de nu har fri frakt med en kod och även samma rea på cykeln som vi köpte den för, ett riktigt kap!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats