Ida-Marie Isaksson

Flyt..

DSC_0555

Måndag och nu känns det att det är sommar på riktigt. Det är fullt med sommarlovslediga barn som leker ute och semesterlediga föräldrar som påtar i trädgården eller är ute och motionerar. Jag och V har vattnat blommorna  (kolla in min snap: idaMisaksson) och spelat fotboll hela morgonen. Nu sover han och jag ska lägga mig en stund i solstolen med en ljudbok tror jag. En ond höft ställer till nattsömnen så jag får ta den vila som bjuds.

Förresten: måste berätta om följetången GRÄSKLIPPAREN. Alltså! Precis innan vi skulle sätta oss i bilen och åka och köpa den där tråkiga men nödvändiga investeringen till gräsklippare så kom M på att kontakten på gräsklipparen hade varit lite skum den senaste tiden. Classic kortslutning tänkte vi. Men det kunde ju vara sladden också, en chansning. Så han testade den med ett annat elverktyg och POFF, svart i hela huset. Det var alltså sladden som var trasig och inte gräsklipparen. Vilken jäkla tur att han kom på den för annars hade vi åkt och köpt en splitter ny gräsklippare, som inte heller hade fungerat. HAHA! Hyfsat glada när vi insåg att vi slapp köpa en ny klippare 🙂 Och nu är midsommarängen på baksidan ett minne blott!

Ha en supermåndag, kör hårt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats