Ida-Marie Isaksson

Weekend favs

DSC_0879

Några av mina senaste new-ins och favoriter. Svinhårsrundborsten och sprayen från Moroccanhair är så sviiiinbra (hihi). Har letat så länge efter en spray som inte gör håret blankt utan bara håller fast bra utan läggas ig som ett lack, den är helt perfekt. Touch Eclait från YSL är min everyday concealer nowadays (sedan jag började med den här grymma ögoncremen) Kaninskalet som jag köpte i Grekland, sött va? Från Bershka som nu också levererar till Sverige! Mina nya ballerinas från Flattered (30% rea just nu såg jag!). Leo cateyes från River Island.

Hej söndag! 

Jag skjutsade M till träning imorse efter två lediga dagar så det känns verkligen som måndag. Hade planer på en pannkaksfrukost och mys i pålsjö skog med en vän på förmiddagen men V kräktes lagomt till frukost så jag ställde in. Jag gissar att han stoppade ett finger lite för långt in (igen! haha) för det är full fart och god aptit.  Så det blir att roa sig för oss själva idag. Vi ska köpa en ny gräsklipppare och klippa vår fina sommaräng (ömsom öken) på tomten. Dessutom ska jag spana in ett par superfina stolar som jag vill ha inne, håller tummarna för att dom finns på lager. Ha en fin dag så hörs vi senare med en överraskning!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats