Ida-Marie Isaksson

neck tie blouse

DSC_0782-2

DSC_0783-2

DSC_0780

DSC_0792

DSC_0770-2

DSC_0762-2

Jag älskar enkla vita blusar i luftigt material på sommaren. Denna knytblus tyckte jag var fin och den kan bäras på två olika sätt som ger två ganska olika stile. Den knutna ger en mer ordentligt approach och passar bra på ex jobb medan att låter den hänga öppen ger en mer citychic stil, snyggt med ex kavaj på en afterwork.

Idag har vi fixat en masa ärenden inför avresan till Athen på onsdag. Alla måsten är fixade (tror jag!). Nu är det bara tvätthögen och packning som ska styras upp. Jag är så galet trött på kvällarna och det är ju då man har tid att packa, så det känns lite jobbigt. Men det ordnar sig ju alltid. Packa dagtid med en 1,5åring i hasorna är en big nono haha! Han packar ju upp allt man lägger ner.

Blus Serenity By Indiska (25% rea) – Byxor Six Ames (Illums Bolighus) – Adidas Superstars – Solglasögon E&E – Armband Hermes

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats