Ida-Marie Isaksson

slingback shoes

slingback-mules

cobler-scorett

 

Igår hittade jag dessa finingar från K.Cobler på Scorett och kunde inte låta bli. Så snygg detalj med det oregelbundna på ovansidan och det fick benen att se milslånga ut. Förstärkt och vadderad sula och äkta skinn/mocka talar också för skön passform. De passar både till vardag och till lite festliga tillfällen, alltså både till kjol/klänning och byxor. Den tjocka klacken är het just nu och halleluja för det, så himla bekvämt och praktiskt! Dessa åker nog med till Grekland och de blir perfekta till min klänning i linne som jag ska ha till sommarbröllopet i Danmark när vi kommer hem! Du hittar dem här.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats