Ida-Marie Isaksson

Snooze

ng-baby-linne-3

Fredag och full fart. Jag har dock en förkyld kille här hemma men det är ändå gott om energi på honom. Nu har han precis somnat och jag ska röja undan allt han har plockat fram den lilla stund vi varit inomhus. Jag blir galen på att plocka skor och dammsuga sand alltså. Skor är hans absoluta favoritsysselsättning just nu (undrar var han  har fått det från ?) och han ska prova allas skor. Ibland är jag sugen på att slänga in alla skor i en byrålåda där han inte når men samtidigt så sysselsätter han sig bra och han tränar motorik och balans. Stoltheten när han lyckas få på sig sina skor är påtaglig.  Tack förresten för era tips ang strumpor och skor! Jag visste inte att det fanns ankelsockar för småttingar, det var precis det jag funderade på så nu ska jag på jakt efter såna. Hoppas jag hittar, är det någon som vet om någon mer än H&M har sådana små fötter?

Vincent har också fått sängkläder från NG Baby i linne till sin spjälsäng. Vi är så himla nöjda med våra, de är verkligen magiskt sköna när det är varmt. Till och med Micke är helt såld på dem. Så klart han ska V ha likadana. Du hittar de graphite grey linne här och de i rose linne här. Spjälskyddet (utan band) kommer från samma serie.

(Såg just att sleepo.se har 20 % på allt just idag med koden SLEEPO20!)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats