Ida-Marie Isaksson

Étoile

img_1532.jpg

img_1531.jpg

img_1527.jpg

God morgon! Onsdag idag men det känns lite som måndag. Och det menar jag inte i negativ bemärkelse. Jag är efter en trög start på veckan lite pepp igen. Och ska göra min måndagsritual med planering och strategi inför veckan. Jag blir stressad när jag inte har riktig koll på allt som ska göras och nu inför en semester så är det ju 100 småsaker som ska fixas dessutom. Struktur är skönt i måttliga mängder!

Solen skiner och det är redan över 20 grader varmt ute. Så jag hoppas hinna jobba undan så att jag kan ta en lunch i solskenen som vi gjorde häromdagen på Etoile. Världens godaste mackor och sallader!

Nu ska jag sätta igång!

Cape-Kavaj HÄR  – Crop Top HÄR 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats