Ida-Marie Isaksson

vegetariskt middagstips och ekostekpanna

 

DSC_0599

de-buyer

 

Häromdagen beställde vi från Mathem.se och hittade ett nytt recept som vi testade och jisses så gott det var. En kall myntadressad nudelsallad med zucchini som smakade helt ljuvligt och sedan grillad halloumi till det, men egentligen kan man ju ha vad som helt till. Jag gillar verkligen vegomat! Vi gjorde receptet för 4 personer och den räckte till 5 portioner plus att V åt. Han älskade den! Jag har även fixat en rabattkod så att alla nya kunder hos Mathem.se 200 kr rabatt, bra va? Använda ”IDAMARIE” när ni checkar ut!

En annan grej som jag är så glad för en vår nya stekpanna som är mådde miljö och människovänlig. Jag har letat länge efter en lätt stekpanna som är giftfri. Teflonpannor är ju inget att rekommendera då de avger gifter när de blir överhettade. Den här stekpannan ”Mineral B” från De Byuer är helt giftfri och dessutom återvinningsbar. Den ger en krispig yta så den passar extra bra att steka ex kött i. Om man kollar recensionerna så verkar de flesta faktiskt vara supernöjda med den! Du hittar den till 20% nedsatt pris här (adlink)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats