Ida-Marie Isaksson

Lite packning

DSC_0699

DSC_0697-2

 

Jag sitter jag här och funderar på vad jag ska packa med till Grekland. Det ska tydligen bli världens värmebölja så kläder känns överflödiga rent ut sagt. Det blir mycket luftiga rompers, som den här rosa sötsaken. Och skira strandplagg att bara slänga på sig över bikinin när man ska äta eller gå en sväng. Denna vita är från Frontrow, jag har också en fin färgglad därifrån som åker med. Spetstoppar är också bra de är luftiga och sköna. Detta reafynd från Serenity By Indiska hade jag på mig idag och på min instagram (idamarieisaksson) kan ni se en sneakpeek på den. Sköna bomullsklänningar, den grå är från Gina Tricot. I övrigt tror jag att jag ska packa ner lite linneskjortor att slänga på mig på kvällen, världens bästa material när det är är varmt! Sköna lågskor för varma fötter från Heelow. Något jag saknar är ett par snygga sandaler. Skulle så gärna vilja ha ett par slip-ins men har inte hittat rätt. Kanske får bli ett köp i Grekland helt enkelt. Solskydd är A & O. Till ansiktet använder jag 50+ från FreezyDerm, den har jag  köpt i Grekland och jag ska köpa med mig en ny hem nu när jag är där. Den är som en primer, helt underbar i konsistensen och den mattar ner huden. Till håret tar jag med detta solskydd från Hårologi.

Det blir nog mer såna här packningsinlägg 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats