Ida-Marie Isaksson

Skickad till akuten

  

Sorry för att det inte blivit något bloggande idag men jag har spenderat hela dagen på akuten. Jag var på vårdcentralen och tog prover imorse och de såg inte så bra ut så jag blev inskickad. Jag har ju anemi (blodbrist) och nu hade det sjunkit ännu mer. Det blev ett antal timmar där men nu är jag iaf äntligen hemma. Jag är ok, men tröttheten jag känner går inte att beskriva i ord. Men jag orkar inte hålla på och prata om det hela tiden, det hjälper inte. Detta är mitt happy place och här vill jag ge och få positiv energi!

Livspusslet när sånt här händer alltså… Micke hade match så jag hade ju V på eftermiddagen. Tackar gudarna att vi har hittat en underbar barnvakt som ställer upp.

Nu ska jag avsluta pizzan som mannen köpt hem och sen soooooova! Natti vänner!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sanna

  hoppas verkligen att det är bättre med dig nu tjejen, ta väl hand om dig så håller jag tummarna att du mår bättre <3

 2. Ellie

  Men stackare, anemi är inte roligt. Knappt man kan orka gå upp för en trappa då. Vad bra att du fick transfusion! Kämpa på! Många styrkekramar!

 3. Ebba

  Men stackars dig!! hoppas du mår lite bättre!! Guld värd att man får hjälp när man inte mår bra. Krya på dig kram

 4. Kerstin Pyykkö

  Hej Ida vill bara säga, va rädd om dig. Läser din blogg dagligen. Blev orolig i morse när jag såg ditt snappchatt. Hälsa Micke från mig och Ronnie. Du var den enda för Alicia på Gävle Sjukhus. Du vet kram

stats