Ida-Marie Isaksson

Coo Ball Vase

DSC_0674-3

När jag var i Stockholm och spelade in It Girls så strosade jag runt inne på Illums Bolighus och fann denna fina vas från Cooee som jag inte kunde låta bli att ta med hem. Så gullig och jag vill ha fler!
Tavlan är också ny och den hittar ni här. Idag är det förresten premiär av första avsnittet av It Girls säsong 2, du kan se det HÄR!

Vi har haft en helt underbar dag. Danskarna kom förbi och vi har spenderat dagen ute i solen. Det har varit riktigt varmt och en pool hade inte suttit fel idag. Barnen leker så fint ihop och det är verkligen en fröjd att se. Vincent och Filippa är nästan lika gamla och de tycker verkligen om varandra. Dog söthetsdöden när de hade kramkalas ute på gatan medan jag och Marius ritade hästar med gatkritor. När de åkte iväg blev Vincent helt olycklig och grät, jag förstår honom. Imorgon åker Fie och barnen till Danmark och nästa gång vi ses är på deras bröllop, som vi längtar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats