Ida-Marie Isaksson

color pop

isadora-ss16

Så hände det som inte fick hända. Över en natt gick det från 25 grader till 10 grader. Jag avlider så kallt det var imorse när vi skulle ut och leka lite! Jag satt och huttrade vid sandlådan med en kopp kaffe i handen.
Jag kunde inte somna förrän M kom hem inatt vid 13 och kl 4.30 valde V att vakna. Alltså inte ok! Det var 1,5 timmes tortyr att underhålla honom innan han som tur var somnade om igen. Jag är helt slut idag, svimfärdig och trött! Men det brukar gå över om man bara tänker på nått annat. Så nu ska jag slänga i mig lite lunch och sedan ska vi åka iväg till Höganäs för att se fotboll med vänner.

När vädret är såhär kasst så slänger jag upp mina nya härligt somriga lack från Isadora. Jag älskar deras wide brush, quick dry lack och här är några färger som är nya för säsongen!

Ha en fin lördag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats