Ida-Marie Isaksson

Fredagstipset☆ hur du lyckas med brun-utan-sol

st-tropez-brun-utan-sol

Nu när sommaren slagit ner som en bomb och man helt plötsligt kan gå i shorts, kjol och kortärmade linnen så kan det ju hända att man vill fuska till sig lite bränna. Jag känner mig alltid lite fräschare när jag har lite färg både på kropp och speciellt i ansiktet. Det behövs bara lite litegrann för att få en sån där frisk glow i huden. Jag har använt Self Tan Bronzing Mousse från St Tropez i flera år och tycker den är super. Man ser direkt när man applicerar hur den lägger sig och den ger ett jämnt bra resultat. Konsistensen är väldigt lätt och helt kladdig. Man behöver väldigt små mängder så den är väldigt dryg! Jag har också Self Tan Express som är snabbverkande på 1-4 h om man har bråttom.

Tips för perfekt applicering av brun-utan-sol produkter
-Se till att huden är återfuktad och gärna peelad om du är torr. Då slipper du att de torra partierna suger åt sig mer pigment.
-Jag använder alltid plastandskar när jag applicerar BUS. Eftersom dessa produkter visar resultat så fort så sätter de sig ganska fort, speciellt i händerna. Så om du inte vill ha bruna handflator – använd plasthandskar!
-Ta små små mängder i ansiktet. Applicera på de ställen där solen träffar som mest, ex näsa, kindben, panna. Dra ut mot resten av ansiktet. Gör ett lager till om det känns lite. Hellre för lite än för mycket produkt som fastnar i hårfäste och porer.
-Var jättenoga att gå igenom veck ex vid näsa, ögon, hårfäste etc så att det inte fastnar överflödig produkt där.
– Glöm inte hals, bakom öron etc
– Du lär dig ju mer då håller på!
-Händerna är kluriga. De tar jag sist och då tar jag av ena handsken och applicerar noggrant på handens ovansida, drar på ett finger på den andra handsken och gör likadant på andra. Behövs bara ett jättetunnt lager och var noggrann vid knogar och undvik nagelbanden !

Jag har även fixat en rabattkod till er på Styleport.se där ni får 15% rabatt på St Tropez sortiment. De har redan nedsatta priser så det är ett ganska bra erbjudande! Rabattkoden är ”idamarie” och är giltig tom 31/5.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats