Ida-Marie Isaksson

Morning from our street

   
 
God morgon! Jag sitter ute vid sandlådan och tittar på V när han öser sand över sig själv och sina leksaker. Det är så mycket som händer nu på gatan så han har fullt upp. Imorse var det först sopbilen som är veckans höjdpunkt TiiiittttttttAAAA OOOJJJJ! Sedan byggs det hus på granngatan så varje dag är det Nya lyftkranar, grävskopor och lastbilar där. Var och varannan småttings högsta dröm! Nej, nu kommer grannbarnen springandes över fotbollsplanen och Vincent ska givetvis vara med så nu måste jag kila!

Keps & Skjorta H&M kids – Byxor Adore Us BabiesSkor Puma

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats