Ida-Marie Isaksson

Varför jag ser det om och om igen.

frontrow-jacket-2

frontrow-jacket

Idag fick jag sovmorgon ända till 11. så förbaskat skönt! V har stökat som tusan inatt, kan inte dessa tänder komma upp snart? Get it over with! Den laddningen av sömn behövde jag iaf och nu känner jag mig pigg och glad och redo för denna dag! Idag ska vi på parasolljakt och kanske shoppa lite sommarkläder till V och om vi hinner.

Älskar min nya skinnjacka från Frontrow. Den sitter som ett smäck. Älskar att den har tyg insytt i ärmarna (på undersidan) så att den blir smidig och rörlig. Man behöver dessutom inte oroa sig för att den ska vara för tight i ärmarna! Hela outfiten kommer upp senare idag. <3

Tittade ni på Eurovision igår? Ångrar så att vi inte bytte till PSG-matchen, haha. Men vi gick och lade oss istället för det var så tråkigt och vi var trötta. Jag önskar jag hade den där passionen som så många har, men tyvärr, det går inte. Jag gillar dock att man laddar upp med chips och dip och godsaker, sätter sig ner i soffan och tittar åt samma håll, gör det till en grej, DET är ”grejen” med det hela. Därför gör jag om det år efter år. MEN Jag var dock uppe med V och såg upplösningen i röstningen och det var ju lite dramatiskt. Det blev lite politiskt där, me like! En duell mellan Ryssland och Ukraina. Ryssland och Ukraina har ju sina oegentligheter och även här var storebror Ryssland ”favorittippade”. Men Ukraina knep vinsten mitt framför näsan på dem, och jag tror det var många jublade inte bara för att de vunnit en musiktävling.
Jag tyckte förresten att Australien var bäst!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats