Ida-Marie Isaksson

Vårstädning och lite shopping

  
Skulle handla tvättmedel och gå på apoteket men det slutade såhär.. Haha, tänk vad mycket fint man kan hitta på Ica när man är shoppingsugen! Lite so matt handla när mam år hungrig. Big No-No! Nån som känner igen sig? Vincent fick en nummerlapp att pilla på och senare en bok och satt så nöjd hela svängen. Han hejade på typ alla också, så roligt.

Nu är påsken utstädad och vaserna är fyllda av våriga färger och körsbärsblom. Vi sitter i soffan och kikar på landskampen men snart ska jag nog hoppas sängen. Tidig morgon imorgon för att träna lite med min sjukgymnast.

Ha en fin kväll!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats