Ida-Marie Isaksson

Phothoday and a new suede dress

DSC_1520

DSC_1540

Så förtjust i denna nya klännig i mockaimmitation. Så himla snyggt till Adidas superstar och ett kort jacka. Jag är dock lite feg att bära korta klänningar till vardags. Dumt egentligen för det är så snyggt och det är ju faktiskt inte så att man visar rumpan, jag lovar! Det är bara ovant! En lång trench eller en tröja knnuten i midjan brukar göra att jag känner mig mer bekväm. Har ni nått pepp eller tips hur ni brukar tänka för att våga bära det där plagget som känns lite vågat?

Idag är det fotodag för min del.  dvs Att jag fotar en massa så att jag har material till bloggen för resten av veckan. Förutom outfits och sånt som dyker upp spontant förstås. Det är svårt att få tid att fota när t.ex man har en ettåring som hänger i hasorna och river ner det som man lägger upp (eller har ett dagjobb så att man alltid kommer hem när det bästa ljuset är borta) så jag sparar ofta undan mina shoppingfynd och nya grejer till en speciell fotodag. Jag älskar att fota så det är en av mina favoritdagar. Jag spelar min favoritmusik och lullar omkring!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats