Ida-Marie Isaksson

light

DSC_1509

DSC_1515

Jag älskar hur ljust det är nu. Är det inte ljuvligt hur solens strålar påverkar humöret? Det slog mig igår när jag hade nattat Vincent strax innan 20 att det fortfarande var ljust ute och att det sipprade in lite bakom hans mörkläggningsgardiner.
Våren är den härligare tiden på året om man bara stannar upp lite och njuter av stunden!

Jg har just varit och tränat mitt första riktiga rehabpass sedan reuma-diagnosen och troligtvis mitt första smärtfria rehabpass NÅGONSIN. Det är en ganska enorm grej för mig. Har ju haft dessa problem i över 10 år. Jag är för luttrad för att hoppas för mycket, men nu hoppas jag verkligen att kroppen är på rätt väg! Nu ska jag hämta min stora pojk på träningen och åka och köpa lunch till klanen Dahlberg! Hörs sen med lite nyinshoppat i nude-colors!

Print DesenioMatta Jotex.seSpegel IkeaAfroart korg Crikusfabriken – HAY Trähand rum21.se

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats