Ida-Marie Isaksson

Nytt i barnrummet.

done-by-deer-jollyroom

done-by-deer-industrilampa-gra

tellkiddo-jollyroom

Såhär blev det med industrilampan från Done By Deer (jollyroom.se). Jag var lite orolig att den skulle kännas liten mot den höga takhöjden men den passade in fint och färgen är helt perfekt! En ny förvaringspåse från Tellkiddo blev det också, tycker dem är så bra. Öko-tex och allt! Som ni ser har fåtöljen fortfarande inte lämnat rummet.. haha! (Världens skönaste fotölj, att läsa sagor där är lyx!) Spånar fortfarande på om jag ska skaffa Eames-stolarna från Alice & Fox eller inte. Någon som har dem och kan säga om de är bra att sitta på för små rumpor?

Jag har skjutsat V till sin förskola och M till sitt fotbollsdagis. (joho nästan så, idag ska de gå på museum!). Nu ska jag fram med kameran, idag är det fotodag. Mer om det sen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Hej!
    Vilket mysigt rum han har.
    Jag har det bordet och stolarna till min son. Han sitter bra på det men han har svårt för att ta sig ner för dom själv. Är lite lätt att dom tippar. Han har även ett annat bord ifrån kids concept som är betydligt lättare att klättra upp och ner på. Kram

stats