Ida-Marie Isaksson

cleaning out my closet

DSC_1424

DSC_1431

DSC_1432

DSC_1446

Ordning och reda. Som jag nämnt tidigare så städade jag ju big time i min WIC för ett tag sedan och gjorde mig av med ALLT som inte längre passade eller som jag hade kvar bara för att det hade ett emotionellt band. Jag gick ju vilse bland alla kläder och hade så svårt att hitta min stil när det kändes som att inget passade. Nu har jag bara kläder jag KAN och VILL HA därinne. Ett tips till all som känner att ni inte har något att ha på er fastän ni har en garderob full av kläder.

Jag älskar att ha ordning och reda, då blir jag lugn. Men jag är absolut ingen kontrollfreak. Gillar inte att ha saker planerade in i minsta detalj utan låter saker hända, det är då man råkar ut för roliga och oväntade överraskningar ju! Jag känner flera som är exakt tvärt om, totalt kaosiga men kontrollfreaks. Det skulle vara roligt att höra hur ni är, kaos, kontroll eller mittemellan?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sanna

  åå vilken fantastisk väsksamling du har, den är jag riktigt avis på hihi
  Och va skönt med ordning och reda i garderoben, det skapar verkligen ett lugn

 2. Johanna

  Jag är nog mittemellan, känner igen mig i din beskrivning: att vilja ha ordning och städat för att känna mig lugn. Men jag älskar överraskningar och att ta dagen som den kommer! Samtidigt, om det är mycket jag tänker på, eller måste komma ihåg, saker att göra inför något planerat tex, DÅ mår jag bäst av att skriva ”to-do-listor” för att slippa stressen att gå och tänka på de sakerna hela tiden. 🙂

 3. Jenny

  Jag skulle nog säga att jag är mittemellan. Nu har jag aldrig fått en överraskning som är en händelse men jag har en känsla att jag hade blivit stressad av det.

  En fotbollsmatch utan överraskningar är t.ex inte ens lön att titta på.

  Kontroll är bra att ha ibland, men ibland måste man bara slappna av 🙂

stats