Ida-Marie Isaksson

Makeup on fleek.

elly-pistol-modell

idamarie-makeup-hanna-lindblom

Morning! En skön sovmorgon fick jag idag efter en lång, sjukt rolig och intensiv dag igår. Jag landade på Helsingborgs flygplats strax efter 8. Fy fasen vilken flight det var alltså, jag brukar inte bli illamående så lätt men igår blev jag det av all turbulens. Det blåste så mycket att det var svårt att landa, inte kul! Men är det nånstans piloterna är bra på att landa i storm så är det i Skåne för här blåser det ju jämnt, så brukar jag tänka (är inte första gången!) Och det gick ju helt finemang.

Igår ja, Så jäkla kul och inspirerande att jobba tillsammans med Elly Pistol och Oscar Jettman. Jag har aldrig fotat en hel klädkollektion på det viset så det var lite läskigt men man måste ju våga testa lite nya grejer tycker jag. Jag älskar deras stil och den nya kollektionen är helt grym, bästa någonsin.
Jag ville ha varenda plagg och stylingen jag fick gav mig verkligen inspiration. Så himla sugen på att röja runt i garderoben och fota outfits nu, haha! Ni har inspirerande bilder att se fram emot här och @ellypistol!

Makeup och hår stod Hanna Lindblom och Ronja Almqvist för. Så jävla snyggt, on fleeeeek!
Det kommer mer bilder från behind the scenes lite senare!
Ha en fin torsdag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats