Ida-Marie Isaksson

Behind the scenes.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Foto: Oscar Jettman

 

Lite backstagebilder från sminket igår med grymma Ronja Almqvist och Hanna Lindblom som båda är makeupartister.

Det slog mig just att det är torsdag eftermiddag och imorgon är det fredag. Den här veckan har bara svischat förbi i ultrarapid. Jag ska verkligen njuta av helgen till max för på måndag åker M iväg till Spanien på 10 dagars träningsläger. Jag kommer att sakna honom och det kommer att bli lite tungt, jag har hemskt ont i ena axeln fortfarande och det är inte lätt att vila den från tunga lyft när man har en 1-åring. Men det funkar och min syster kommer ner och besöker mig och det ser jag verkligen fram emot! Så dagarna kommer nog att gå fort ändå.

Nu, gymmet för att jobba på rumpenstumpen 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Kan du inte föra vidare tipsen om rump-övningar som du fick! 😀 Behöver lite nya bra att testa, får tyvärr ofta ont i knäna vid benböj, utfall osv 🙁 Kram och trevlig helg!

stats