Ida-Marie Isaksson

Kitchen details.

kaktus-kitchen

koksinspiration

lagerhaus-kok

Lite snapshots från ljuvligt kvällsljus in genom fönstret i vårt kök. Dags att ringa fönsterputs också ser jag. Oops! Egentligen behöver man ha det varannan månad här för det blåser ju så mycket, fönstrena är konstant smutsiga. Men jag är van norrländska (?) manér där man putsar fönstrena typ 2 gånger om året och är jäkligt bra på att ignorera det där på utsidan. Hihi! M bryr sig inte ett smack och skulle inte ens se om det så blåste upp lera på fönstret (vilket det gör ibland). Så vi är rätt okej med lite smutsiga fönster mellan varven, huvudsaken det är varmt och rent på insidan.

Morning gänget!
Det regnar här i Helsingborg och ja hade verkligen hoppats på bra väder då jag behöver fota lite outfits. Har en massa nytt och fint som jag vill visa er, bland annat ett par nya skor. Jag älskar känslan av ett par nya skor som bara höjer varenda outfit du tar på dig!
Jag har spenderat förmiddagen med en trött och lite gnällig V. Han är förkyld och näsan rinner utan hejd. Han somnade sittandes på mattan (video på min instagram) vid 10 men efter lite frukost vaknade han till igen och nu har jag precis lagt honom för att sova middag. Hoppas han tar en ordentlig nap så han orkar hela eftermiddagen. M slutar efter lunch idag så jag tänkte passa på att sticka iväg till gymmet och köra lite.

Ha en fin fredag! Kram, Ida

Svart kruka & L:A Bruket Diskmedel Butik Linnea – Skärbräda i trä & Städ. Rengöringsmedel  Lagerhaus – Fat i marmor Jotex -Saltskål Höganäs Saltglaserat (Magasin36, Höganäs Saluhall)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats