Ida-Marie Isaksson

Bravo Vincent!

DSC_0914

DSC_0915

DSC_0921

DSC_0943

DSC_0954

 

Stapeltornet från Wooden Story är Vincents absoluta favoritleksak, han kan sitta med det hur länge som helst och stapla. Då och då vill han ha ovationer för sitt verk, vilket han får i omåttliga mängder. När vi överdriver applåderna och hurraropen skrattar han ända ner i maggropen. Det måste ju vara världens härligaste ljud? Jag hoppas mer än gärna upp och ner som en apa och hurrar och skriker bravo med grekisk accent med armarna i skyn varje gång han lägger en kloss i rätt hål eller staplar stapeln för att få höra det skrattet. Bravo Vincent!

Den grå stapelhyllan från Cloudberry från jollyroom.se (på rea!) har verkligen blivit en favorit i hans rum, den passar så bra in och är i lagom höjd för honom att ta saker ur. De matchande sängkläderna från Petit Chérie blev pricken över i’et. Hans rum är så mysigt, precis den lugna harmoniska plats jag intenderade det att bli redan innan han föddes. Först och främst är det hans sovplats och han sover verkligen lugnt och tryggt därinne. Han gillar att leka därinne också och lekfullheten i rummet växer fram allteftersom han personlighet tar form. Vad han gillar för leksaker är det liksom inte vi som bestämmer. Han gillar logiska leksaker som klosslådor, stapeltorn och ikeas klossar på ståltråd. Bollar såklart. Sångbjörnen är också en stor favorit. Kökslådorna är nog det bästa, och skoskåpet… blä! Toarullarna är också hett villebråd.

Har era barn också tydliga favoritleksaker?

Någon frågade om de vita klossarna, de är gjorda av pimpimdesigns, hon finns också på instagram.
Ni får förresten ursäkta den dåliga bildkvaliten, men det var riktigt mörkt när jag tog dessa bilder. Jag tackar mitt nya objektiv att det ens gick att få till.

Kram, Ida

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats