Ida-Marie Isaksson

vintertid.

Foto-2015-10-27-08-35-37

Foto-2015-10-27-11-10-15

Den här dagen har börjat riktigt bra. Vincent sov hela natten och vaknade strax innan 8. Der här med vintertid ställer till det för småbarnsföräldrar då våra små kottar helt plötsligt vaknar en timme tidigare än vanligt. Har man en morgonpigg liten plutt så är det inte så roligt.. Vincent har vaknat innan 6 sedan vi ställde om (han vaknar normalt kring 7). Så 8 var en skräll.. Men vi kämpade för att hålla honom vaken en extra timme igår kväll, tips!  Imorse var det minusgrader och frost ute för första gången. Nu har dock solen värmt upp ordentligt och det är riktigt skönt och vindstilla ute. Jag har just kommit hem från 10-månaderskontrollen på BVC vilket jag ska skriva lite mer om nu på en gång men i ett separat inlägg. Nu ska jag ta en kaffe på terassen medan V sover förmiddag. När sover era barn på dagtid och när började era barn sova en gång om dagen?

Min höstliga stickade tröja hittar du HÄR och byxorna är från Gina Tricot (adlinks)

Ha en underbar dag!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elisabeth

    Ni verkar ju ha en kille som sover bra 🙂 Min dotter började sova en gång per dag (de flesta dagar iaf) när hon var ca 11 månader. Då det tog jääättelänge att lägga henne för kvällarna så provade vi att styra om fr två sovningar/dag till bara en. Blev rätt grinigt och trött på kvällarna till en början, men det gav sig efter någon vecka, och läggningarna blev mkt smidigare 🙂

stats