Ida-Marie Isaksson

BlocketMode.se – Exklusiva märkeskläder secondhand/vintage

blocket-mode

(I samarbete med Blocket Mode)

Att handla secondhand är något som ligger i tiden just nu. Det är inte bara snällt för plånboken utan även snällt för miljön. Människor köper och köper, saker blir liggandes och man säljer nya saker som knappt blivit använt för bråkdelen av vad det kostat. Det vimlar av säljsiter, loppisar, bloppisar och auktionssiter på internet och man kan hitta i princip allt begagnat och till pangpriser jämfört med vad det kostat.
Jag tycker att det är svårt att handla secondhand då det ofta är sån stor spridning på märken och kvalitet på dessa siter. Man kan hitta allt från en urtvättad t-shirt från för 10 kronor till en designerväska och det är svårt att navigera bland alla dessa saker. Man vet inte riktigt vad det är man får, det är stora internationella siter, man är rädd att bli lurad. På auktionsstierna behöver man följa en budgivning och det har jag inte tålamod till. Jag ger upp innan jag ens har försökt. Jag vill dessutom gärna scrolla bland fynden förutsättningslöst liksom man går omkring i en secondhandaffär och känner på sakerna. Utan att behöva se alla de där urtvättade t-shirtsen och barnkläderna i varannan annons.

Nu kan du det! Nu lanseras BlocketMode.se. Det är en ny del av Blocket.se där alla annonser som har en designprodukt hamnar. Annonserna kontrolleras noggrant innan de publiceras där och det är bara noggrant utvalda märken som ex ACNE, Isabel Marant, YSL, Whyred, Louis Vuitton, Burberry, Filippa K, Givenchy, Rodebjer Dagmar, Ralph Lauren etc som godkänns. Blocket har dessutom utvecklat verktyg för säkra betalningar via sina annonser så att man ska känna sig trygg att handla.

Det är redan överfullt med fynd till fantastiska priser. Jag är ju svag för skor och tycker att det är ett riktigt bra utbud. Jag har t.ex fyndat ett par i princip oanvända designerskor för 1/4 av nypriset…In och titta på BlocketMode.se, det är helt nytt så gå in och fynda innan alla andra!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats