Ida-Marie Isaksson

Vincent 6 månader.

ng-baby-play-pool

Idag för precis 6 månader sedan låg vi på BB i ett lyckorus utan dess like. På kvällen innan hade denna lilla solstråle kommit till världen med en väldans fart. (Här kan du läsa mig förlossningsberättelse.)  Charles Vincent Dahlberg

Gladare, lättare och mer nöjd bebis får man leta efter. Vi är lyckligt lottade att vi får vara föräldrar till just dig!

I Grekland lärde han sig att sitta och han börjar samspela allt mer. Han lekte med Lily som var bara några månader äldre och skrattade åt henne. Han sover fortfarande hela nätterna och vaknar vid 7-8 tiden. Han gillar mat och har börjat tröttna lite på ersättning så vi har ökat på portionerna lite. Gillar bättre att ligga på mage och flyttar sig en aning om han är riktigt sugen på en leksak. Har är glad nästan hela tiden och tycker det mesta är roligt, inte lätt att vara deppig i det här huset med andra ord! Denna ålder är verkligen helt underbar!

Tack för att du förgyller vårt liv älskade lilla kotte. Detta har varit de bästa 6 månaderna i mitt liv.

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefin

    Hej, min bebis fyller snart 5 mån är en vilde som börjar rulla runt för fullt så den där madrassen ser grymt bra ut:) vart har du köpt den? Ha de super!

stats