Ida-Marie Isaksson

Min favoritfoundation.

glo-minerals-luxe-foundation

Denna foundation har jag använt ett tag men inte visat er. Hade den när jag bodde nere i Grekland med då passade den inte riktigt min hudton och värmen där nere så den glömdes bort. Men nu har jag börjat använda den igen. Det absolut bästa jag har testat. Det var min grymma gamla makeupartist Stina som tipsade om den. Tack skruttan, du finns med mig fastän det var längesen vi bodde nära nu! 🙂

Luxe Liquid Foundation från Glominerals heter den. Den är väldigt lätt och återfuktar bra, påminner om en BB-cream. Huden får ett fint naturligt glow och den anpassar sig lite efter ens egna hudton. Jag kommer nog aldrig att byta igen.

Jag köper min här (adlink)

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Hej! Bra tips, tänkte testa den. Det svåra är ju vilken färg man ska ha när man beställer över nätet. Jag har ganska ljus ton men åt det varmare, gyllene hållet. Vilken färg tror du som har testat? Den får inte gå åt det skära/grå hållet. Jättesvårt att svara på såklart, men jag tänkte att du åtminstone har bättre koll än jag! Kram

stats