Ida-Marie Isaksson

summer hair.

idamarie-hår

Första gången jag sitter på rumpan idag alltså och än är jag inte klar med allt som ska göras. Vinnie mår mycket bättre, han sov hela natten som han brukar, underbara onge! Nu har just tränat lite på min crosstrainer och kört lite styrka. Har inte tränat på flera veckor nu och tappat så mycket muskler. Så jäkla tradigt men jag hade inget val. Men nu har kortisonet i axlarna verkat så nu är det bara börja bygga igen. Hehe!

Idag var jag förbi hos Mathias på Nikita Hair i Helsingborg (adlink) och fixade frippan. Fixade lite djup i botten också, älskar min kalla ton just nu!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats