Ida-Marie Isaksson

Little One and I Bomber Jacket

matching-clothes-little-one-and-i

bomber-jacket-little-one-and-i

DSC_0509

little-one-and-i-2

little-one-and-i-bomber-jacket

Idag anlände jackorna jag beställt från Little One and I och som min kompis Josefin Lustig designat. Jag är helt överexalterad för jackorna var tom finare än jag trott. Så välgjorda och välfittade. Vuxenjackan sitter så jäkla snyggt, jag kommer att använda den så mycket! Vinnie har såklart invigt sin han också. Aningen stor, han har inte riktigt växt i 68/74 ännu, men den blir perfekt senare. Sugen på en större storlek också så att han har sen.
Jag hoppas det blir fint väder imorn så jag kan fota lite med dem på!

Dagarna bara rusar iväg för mig. Idag har jag myst med Vinnie tills M kom hem från träningen sedan åkte jag ner på stan för ett spännande möte som ni får se resultatet av snart. Sen drog vi ut på Väla för att hämta M’s nya kostym som varit hos en skräddare samt fixa lite annat inför bröllopet nästa vecka. Sedan Maxi för storhandling och sedan hem och äta. 7 var vi hemma. M åker iväg och spelar bortamatcher på lördag och kommer inte hem förrän på torsdag morgon. Och sedan är det bröllop direkt efter träningen på torsdag. Så det är lite som ska klaffa gaah 🙂  Spännade!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats