Ida-Marie Isaksson

green feeling.

DSC_0336-2

DSC_0338

DSC_0337-2
DSC_0331

hm-trench-green

DSC_0330

Häromdagens shoppingoutfit. Dessa skor är faktiskt gudomligt sköna! (länkar till plaggen kommer längst ner)

Lille V vaknade i natt och var förkyld stackarn. Så täppt i näsan så att det var svårt att andas. Som tur var låg nässugen redan framme då vi redan på kvällen hade anat ugglor i mossen. Halvt sovandes och gallskrikandes lyckade jag suga rent och sedan somnade han om direkt och sov hela natten. Effektiv liten grej, värd varenda krona redan efter denna första användningen. I övrigt mår han bra så jag hoppas det går över snabbt.

Idag kom trädgårdsmästarna och fixade till häcken och gräsmattan lite runt vårt hus. Nu hoppas vi att det ska växa och bli ordentligt grönt (som grannens hehe).Jag har kantskurit och rensat kring plattsättningen så gott jag kan med mina axlar. Bara lite fix på stenplattorna och påfyllning av jord i rabatterna kvar.
Sen ska jag bara köpa några olivträd och göra fint på uteplatsen så är den klar! Bara sommarvärme som fattas…

LOVE I

Wearing:(adlinks)
Long Jacket HERE
Crop Top Bikbok
Cut out Jeans HERE
Pointy Slip in Sneakers HERE
Bag HERE
Michael Kors Bradshaw Watch HERE
Hermes Bracelet HERE
Black Rayban Aviators HERE
Graphic Earrings Deseos

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linn

    Hej Ida, tack för en bra blogg 🙂 Undrar din väska – den ser ut att vara i skinn men när man klickar sig vidare på sidan så verkar den vara i ett helt annat material. Ser inte likadan ut men det kanske den är? Kram Linn

stats