Ida-Marie Isaksson

Details.

hm-trench-green

Två favoriter i garderoben just nu är väskan och denna khakigröna långa kavaj. Hela outfiten kommer upp så fort jag får tid att redigera bilderna på kameran.

5-månaders vaccinet var ingen höjdare tyckte V. Hela dagen igår var han lätt febrig, hängig och ledsen. Det är ju helt normalt och ofarligt, men vad jag inte gillade var att han hade så fasligt ont i ena låret. Det var rött, varmt och svullet. Han skrek hysteriskt ibland, han som aldrig någonsin skriker eller ens gnäller. Inte ens när vi tog sprutan var han missnöjd mer än några sekunder. Så han hade nog riktigt ont. Under eftermiddagen åt han så dåligt att kissproduktionen började avta mot kvällen. Och då blev jag orolig. Så på kvällen fick han en alvedon mot smärtan och en timme sedan slurpade han i sig en hel flaska i sömnen. Så skönt. Stackars liten!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats